ЕГН
парола
Изход
 
начало   за контакти   новини
   
| Центрове | За Вас | За НАПС |  
 

ЗА ВАС  
кандидат-студенти | Анкета |

 

НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ (НАПС)

 

Уважаеми кандидат-студенти,

Ние сме неправителствена организация и нашата основна цел е да подпомогнем кандидат-студентите, наши членове, да извървят пътя към своя информиран избор за висше образование. За да станете наш член Вие трябва да отидете до някое от нашите центрове.

Членството в Асоциацията Ви осигурява пълен достъп до информационната система на НАПС, възможност за подаване на кандидатстудентски документи за българските висши училища чрез НАПС, като за първото висше училище се освобождавате от административна такса.

НАПС изгражда и поддържа електронната, информационна система www.naps.bg. Информацията в нея ни е предоставена от висшите училища и затова е актуална, точна, пълна и коректна и отразява начините на кандидатстване, програми, специалности, форми на обучение и пр. Системата е уникална с възможността да се открива кандидатстудентска информация по ключови думи. Следете и рубриката Hot news. В нея ще предаваме новини “от мястото на събитието”. Официално информационният сайт е пуснат на 01.01.2004 година и ще бъде ТРИ МЕСЕЦА ПРОМОЦИОНАЛНО ОТВОРЕН ЗА ВСИЧКИ. След тази дата, за да ползвате детайлната информация от сайта, Вие ще трябва да се регистрирате като наш член.

И запомнете, че в напрегнатите кандидатстудентски дни, НАПС ще бъде организацията, която ще Ви консултира по всички въпроси, свързани с Вашето кандидатстване. В центровете на НАПС ще подадете своите кандидатстудентски документи за избраните от Вас висши училища. Ние ще бъдем незаменими и ако кандидатстудентската кампания не е започнала добре за Вас. В нашите бюра ще получите своя нов шанс да изберете желана от Вас специалност - ние ще разполагаме с информацията за свободните места във всички висши училища.

Желаем Ви успех!